Leírás
Az alpesi foreland rétek állandó gyeptermesztése (amely többek között rétfűfélékből (timothy grass), lófarokból, sima zabból, csomós fűből, bolyhos zabból, rétkamrából, vörös lóhereből, éles lepkékből, fésült fűből, gyapjas mézfűből, arany zabából, keskenylevesű gyökérből, komlóból, Löckle-ből, komlóból, Löckle-ből) Ribwort, Cowslip, Marguerite, százszorszép, nagy Bibernelle, rét káposzta, pastina, sóska, Gamander tiszteletbeli díj, közönséges szarvascsőrű, német rozsfű, lágy csípős, Vogelwicke, Zwickwicke, Dreizähnliche Knabenkraut, Knottigernacke, Wies Borsópehely, növényi rost, sárgarépa 5,6%, csalán, plantain, körömvirág virág, cékla, lenmag 1,4%, édesköménymag, csalán gyökere, szántóbab pehely, borsmenta, paszternák, eperlevél, kamillavirág,Kendermag, fekete kömény, citromfű, kurkuma, bodza, szőlőtörköly, FOS, homoktövis, áfonya, málna, babnövények, majoránna, ánizs, bazsalikom, édeskömény, bodzavirág, levendulavirág, rozmaringlevél, zsályalevél, kakukkfű, yucca;
adalékok
A-vitamin 7500 iE, D3-vitamin 900 iE, E-vitamin 60 mg, C-vitamin 156 mg;
Analitikai komponensek
Fehérje 12,6%, zsírtartalom 3,9%, nyersrost 20,1%, nyers hamu 6,3%, kalcium 7396 mg / kg, foszfor 2868 mg / kg, nátrium 665 mg / kg;
Értékelések
Még nincsenek értékelések.